Menu

MOARTE CUMPLITĂ

Moarte cumplită la Râmnicu Sărat. Un bărbat a fost găsit, astăzi în zori, carbonizat în propria maşină cuprinsă de flăcări. Victima este un bărbat de 41 de ani, din oraș, care ar fi intrat în depresie după divorț. Incidentul s-a produs în fața casei în care locuia împreună cu noua sa soţie.

Moarte cumplită pentru un bărbat, produsă în cursul nopții trecute pe strada Nicolae Labiș din municipiul Râmnicu Sărat. Alarma s-a dat puțin după ora 3 dimineaţa, când pompierii au fost fost sesizați că o mașină arde ca o torță. Ajunși la locul intervenției, pompierii au stins incendiul care cuprinsese întreaga mașină. La finalul intervenției au descoperit, în interiorul autoturismului, trupul carbonizat al unui bărbat.

Autovehiculul care a ars nu se afla în trafic, ci era parcat chiar în fața casei victimei. De altfel, apelul la numărul unic de urgență 112 ar fi fost făcut de una dintre rudele victimei. Pompierii desfășoară o anchetă pentru a stabili cum s-a produs tragicul eveniment. Cazul a intrat în atenția poliției și Parchetului. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele: accident, sinucidere sau crimă.

Victima este un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Sărat. Omul ar fi intrat în depresie, spun apropiații săi, după divorț. De mai bine de un an, barbatul îşi întemeiase o nouă familie, incidentul din noaptea de joi spre vineri producându-se în fața casei în care locuia alături de noua soţie.

Dacă în mod normal ancheta în cazul unui simplu incendiu s-ar fi finalizat rapid, faptul că un om a murit ars înăuntru schimbă complet datele problemei. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă, iar acum trebuie să pună cap la cap toate detaliile pentru a reface filmul tragicului eveniment de azi-noapte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>