Menu

EȘEC ÎN DEPLASARE

Eșec în deplasare pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în prima ligă feminină. Buzoiencele au cedat cu scorul de 23 la 19 în fața formației CSM Slatina. Următoarea partidă a SCM Gloria va avea loc duminică, 10 martie, la Buzău.

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au întâlnit, duminică, la Slatina, echipa gazdă, în cadrul etapei a XVIII-a din Liga Florilor. Duelul dintre cele două echipe se anunța a fi extrem de dificil pentru buzoience, în condițiile în care  CSM Slatina își dorea revanșa după înfrângerea din tur, dar și după cea suferită în Cupa României, la lovituri de departajare. Disputa de duminică s-a încheiat în favoarea formației gazdă cu scorul de 23-19, la capătul unul meci în care CSM Slatina s-a aflat la conducere în permanență, deși nu s-a bazat pe două jucătoare foarte importante, Alexandra Andrei și Ștefania Lazăr. Au fost două reprize diferite, deoarece în prima s-a jucat cu garda jos, iar Slatina a condus la pauză cu 16-11, în timp ce în a doua parte s-au mai marcat doar 15 goluri. Următoarea partidă a echipei SCM Gloria Buzău se va disputa la Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi”, duminică, 10 martie, de la ora 12:00, cu formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>