Menu

PE MÂINI BUNE

Scandalul medicilor falși, izbucnit după identificarea mai multor persoane activând în clinici sau spitale fără să aibă studii de specialitate, a șocat opinia publică din România. Pentru a înlătura orice suspiciune, conducerea Spitalului Municipal Rm. Sărat a dispus controale amănunțite în unitatea medicală. Verificările au arătat însă că toți pacienții se află pe mâini bune.

Scandalul medicilor falși care au practicat în mai multe clinici și spitale din țară a avut ecou și la Rm. Sărat. Conducerea Spitalului Municipal a dispus imediat controale amănunțite în unitatea medicală, dar verificările nu au lăsat loc de suspiciuni. Reprezentanții spitalului asigură toți pacienții că se află pe mâini bune deoarece medicii au studii temeinice de specialitate.

În urma scandalului diplomelor medicale false, Ministerul Sănătăţii pregăteşte un nou set de reguli, care să reducă riscul de greşeli umane în intervenţiile chirurgicale, dar şi să prevină pătrunderea unor medici falși în spitale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>