Menu

NOI PERFORMANȚE

Noi performanțe pentru micii karatiști din Rm. Sărat la Campionatul National Shotokan. La prima mare competiţie din 2019, sportivii antrenaţi de sensei Costică Lambru au reușit să-și adjudece nu mai puțin de 26 de medalii, dintre care 6 de aur.

Campionatul Naţional Shotokan, prima mare competiţie din acest an, a avut loc la Complexul Olimpic de la Izvorani. La competiție au participat peste 25 de cluburi din toată ţara, iar micii karatişti din Rm. Sărat s-au făcut din nou remarcați.

Karatiştii antrenaţi de sensei Costică Lambru au reuşit să-și adjudece nu mai puțin de 26 de medalii: 6 medalii de aur, 2 de argint si 18 medalii de bronz.

Peste numai două săptămani, micii karatişti din Rm. Sărat vor participa la Campionatul Naţional pe stil, competiţie de la care speră sa se întoarcă cu noi medalii prețioase.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>