Menu

INVITAȚIE LA HANDBAL

Rm. Sărat va fi gazda unei importante competiții naționale. Este vorba despre Cupa Primăverii pentru junioare 4 la handbal, eveniment care va avea loc peste două săptămâni în organizarea Clubului Sportiv Municipal. La întrecere dedicată tinerelor hanbaliste sunt aşteptate să participe 7 echipe din ţară.

Zeci de tinere sportive din țară se vor întrece, pe 15 şi 16 martie, în Sala Municipală “Vasile Ştefan” din Rm. Sărat în cadrul Cupei Primăverii pentru junioare 4 la handbal. La competiţia organizată de CSM Rm. Sărat vor participa 7 echipe de handbal feminin din țară. Orașul gazdă va fi reprezentat de o echipă înfiinţată în 2017.

Antrenorul tinerelor handbaliste din Rm. Sărat este convins că sportul nu înseamnă doar performanță, ci și o alternativă sănătoasă de a precere timpul liber, de a dezvolta spiritul de echipă si fair-playul.

La evenimentul sportiv din Rm. Sărat sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi iubitori ai sportului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>