Menu

DUEL DE FOC

Încă o partidă extrem de importantă pentru handalistele de la SCM Gloria Buzău, în liga națională feminină. Duminică, jucătoarele antrenate de Romeo Ilie vor întâlni în Sala Sporturilor din Buzău formația Gloria Bistrița. Înaintea acestei partide, SCM Gloria Buzău se află la doar 3 puncte deasupra locurilor de baraj. 

Un nou meci de foc pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău la sfârșitul acestei săptămâni. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie vor întâlni pe teren propriu formatia Gloria Bistrița. Duelul „Gloriilor” din Liga Florilor este programat duminică, 10 martie,  cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” din Buzău. Prestațiile mai puțin convingătoare din ultima perioadă au adus Buzăul la doar 3 puncte deasupra locurilor de baraj.  Plusul valoric este de partea Bistriței, dar cu o mobilizare exemplară și cu o sală plină de partea lor, handbalistele Gloriei Buzău ar putea răsturna calculele hârtiei. Prețul unui bilet este 10 lei, elevii și pensionarii beneficiind de intrare gratuită în limita locurilor disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>