Menu

TAXIMETRIST PIRAT

Transportul de persoane fără aparatul de taxat pornit este în continuare un fenomen la Buzău, chiar dacă este o practică ilegală, una dintre numeroasele forme de evaziune fiscală. Chiar ieri, un taximetrist din Buzău a fost depistat în timp ce făcea o cursă până la Pătârlagele, fără aparatul de taxat pornit.

Un taximetrist din municipiul Buzău, de 33 de ani, a fost amendat cu 1000 de lei după ce fost prins în timp ce efectua o cursă fără a avea pornit aparatul de taxat din dotarea mașinii. Bărbatul a fost depistat în timpul unui control efectuat ieri de polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău. Taximetristul transporta în mașina sa un tânăr pe ruta Buzău – Pătârlagele.

Polițiștii de la Rutieră spun că acesta este un caz clasic de piraterie, deoarece aparatul de taxat nu este pornit! Deși este o situație mai avantajosă atât pentru taximetrist, cât și pentru client, este o practică ilegală, una dintre numeroasele forme de evaziune fiscală.

Taximetriştii pirat îşi fac de cap în toate marile oraşe ale ţării. Poliţiştii de la Rutieră anunţă că vor desfăşura acţiuni de verificare a transportatorilor de persoane şi zilele următoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>