Menu

TOT MAI APROAPE DE PROMOVARE

SCM Gloria Buzău este tot mai aproape de promovarea în liga a 2-a. În duelul municipiului Buzău, Gloria s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Metalul și s-a distanțat la 5 puncte în fruntea seriei întâi a ligii a 3-a. Principala urmăritoare a buzoienilor de la Gloria, formația Suporter Oțelul Galați, a remizat în mod surprinzător cu ultima clasată, Sănătatea Dărăbani.

SCM Gloria Buzău a învins sâmbătă, pe stadionul „Gloria”, pe Metalul Buzău, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XVII-a, a Ligii 3. Gloria s-a impus cu scorul de 2 la 0, prin golurile lui Mihalache în minutele 78 şi 85. Buzoienii se mențin în fruntea seriei I, cu 44 de puncte, după ce Oțelul Galați a terminat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu Sănătatea Dărăbani. Astfel, Oțelul şi-a diminuat semnificativ şansele la promovare și rămâne pe locul doi, la cinci puncte distanţa faţă de prima clasată, SCM Gloria Buzău. Fotbaliștii Gloriei vor avea de disputat alte trei partide extrem de importante și de dificile. Prima, etapa viitoare la Lieşti, peste două săptămâni, pe teren propriu cu Oţelul şi din nou în deplasare, la Miroslava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>