Menu

ÎNCĂ UN EȘEC

Încă un eșec pentru SCM Gloria Buzău în Liga Națională de handbal feminin, iar salvarea de la retrogradare pare o misiune teribilă. Buzoiencele au fost învinse, duminică, pe teren propriu, de CS Gloria Bistrița-Năsăud, cu scorul de 22-21, într-un meci pe care oaspetele l-au dominat în cea mai mare parte a jocului.

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au pierdut, în weekend, la limită, cu scorul de 22-21, în duelul cu CS Gloria Bistrița-Năsăud, la capătul unui joc echilibrat. SCM Gloria a fugit aproape toată prima repriza dupa egalare, după ce oaspetele au condus permanent pe tabela de marcaj. La pauză s-a intrat totuși cu 11-11, în urma unui gol înscris de buzoience în ultima secundă. După pauză, trupa lui Romeo Ilie a părut mai activă şi în minutul 45 a preluat conducerea, 17-16. Jucătoarele din Bistrița au revenit și chiar dacă au fost egalate au gestionat mult mai atent finalul, impunându-se cu scorul de 22 la 21. În urma meciului din etapa a 19-a a Ligii Naționale de handbal feminin, SCM Gloria Buzău a ajuns pe locul 9. În continuare pe buzoience le asteapta doua partide extrem de grele, ambele in deplasare la Brasov si Craiova, iar lupta pentru evitarea retrogradarii se anunta teribila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>