Menu

PREMII PENTRU TALENT

Sunt mici, dar foarte talentate. Este vorba despre elevele clasei de canto a Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” din Rm. Sărat, care au reușit să-și adjudece nu mai puțin de 7 premii la un important festival de muzică pop destinat tinerelor talente. Interpretele din Rm. Sărat au participat la secțiunile pop românesc, pop internaţional şi muzică populară.  

7 eleve de la clasa de canto a Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” din Rm. Sărat s-au întors acasă cu nu mai puțin de 7 premii cucerite la Festivalul “Mama, icoană sfântă”. Concursul a avut loc zilele trecute la București si a avut ca scop promovarea tinerelor talente din muzica POP. Talentatele eleve din Rm. Sărat au participat la secţiunile pop românesc, pop internaţional şi muzică populară. Maria Ilie a câştigat trofeul la categoria de vârstă, Teodora Andrei a obţinut locul I, iar Sabrina Romaneț, locul II.

Elevele Clasei de Canto din Rm. Sărat vor participa, în perioada următoare, la Festivalul artistic al elevilor buzoieni şi la concursul”Armoniile Dunării’ de la Brăila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>