Menu

ACTE PENTRU DEZVOLTARE

Activitate la foc continuu la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Rm. Sarat. Sute de documente sunt eliberate de funcționarii publici, la solicitarea cetățenilor. Pe lângă întocmirea certificatelor de urbanism, activitatea Serviciului de Urbanism are în vedere și autorizarea proiectelor de modernizare a municipiului şi actualizarea Planului Urbanistic General.

Funcționarii Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Rm. Sărat nu au timp de odihnă. Pe lângă întocmirea certificatelor de urbanism, ei emit și autorizații pentru proiectele de modernizare a orașului

O altă prioritate a Serviciului de Urbanism vizează actualizarea Planului Urbanistic General, în raport cu legislaţia în vigoare și cu principiile de dezvoltare a comunităţii.

Printre atribuțiile Serviciului de Urbanism din Rm. Sărat se numără și verificarea și eliberarea certificatelor de urbanism și întocmirea documentaţiei pentru lucrări de construire, demolare şi amenajări urbanistice.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>