Menu

ÎNFRÂNGERE LA LIMITĂ

Înfrângere la limită pentru Handbal Club Buzău, pe teren propriu, în Liga națională de handbal masculin. Într-o partidă disputată ieri, în Sala Sporturilor din Buzău, jucătorii antrenați de Eliodor Voica au cedat cu scorul de 24 la 23 în fața mult mai experimentate formații CSM București.

Handbal Club Buzău 2012 și CSM București au oferit publicului buzoian un handbal de calitate, ieri, în etapa cu numărul 22 din Liga Națională masculină. Buzoienii au controlat destul de autoritar prima parte a întâlnirii și au condus chiar și cu trei goluri. Nici în repriza a doua elevii lui Eliodor Voica și Bogdan Constantin nu au jucat rău, ba chiar au oferit în continuare o replică consistentă unui advesar foarte puternic și extrem de experimentat. Cu toate că prima repriza și o bună parte din partea secundă a meciului, Handbal Club Buzău a fost la conducere, atât pe tabelă, dar și ca exprimare în teren, CSM București s-a impus la final cu scorul 24-23.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>