Menu

TOT MAI PUȚINI BENEFICIARI

Tot mai puțini râmniceni beneficiază de subvențiile acordate pentru încălzirea locuinței. Dacă în anii anteriori, numărul beneficiarilor depășea și o mie, în acest sezon rece, Direcția de Asistență Socială din Rm. Sărat a înregistrat mai puțin de 600 de cereri.

Și în acest an, râmnicenii cu venituri mici au beneficiat de ajutor pentru încălzirea locuinţei. Subvenţiile pentru încălzirea imobilului cu gaze naturale, energie electrică sau lemne sunt acordate între 1 noiembrie şi 31 martie. În cazul beneficiarilor,  limita venitului net pe membru de familie a fost de 615 lei, atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanelor singure. Cele mai multe cereri înregistrate de Direcţia de Asistenţă Socială din Rm. Sărat, în acest sezon rece, au vizat încălzirea cu gaze naturale şi lemne. În urma anchetelor desfăşurate, reprezentanţii Direcţiei de Asistență Socială Rm. Sărat nu au identificat persoane care au încălcat condițiile de acordare a subvențiilor la încălzire. Excepție fac câțiva bătrâni care nu au știut că trebuie declarați inclusiv banii strânşi în bancă pentru zile negre.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>