Menu

ADVERSAR DE CALIBRU

Meci extrem de dificil pentru rugbiştii de la SCM Gloria Buzău în prima etapă a Superligii naționale de rugby. Chiar dacă vor juca în fața propriilor suporteri, rubgiștii buzoieni vor da piept cu Timişoara Saracens, multiplă campioană naţională. Partida va avea loc sâmbătă, 16 martie, pe arena din Parcul Tineretului.

După o binemeritată pauză, rugbiştii de la SCM Gloria Buzău revin în fața propriilor suporteri în prima etapă a returului. În urma a trei victorii obținute în turul campionatului, cu Dinamo București, U Cluj și Tomitanii Constanța, buzoienii ocupă poziția a 5-a în clasament. Elevii lui Costică Mersoiu și Mugur Preda vor avea parte de un meci extrem de greu în fața celor de la Timișoara Saracens, multiplă campioană națională și cu o experiență foarte mare în competițiile continentale. Întâlnirea este programată pentru sâmbătă, 16 martie, oră 12.00, pe arena din Parcul Tineretului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>