Menu

ÎNCREDERE ÎN TINERI

Eveniment important, în această săptămână, pentru mişcarea de tineret și comunitatea din Rm. Sărat. Este vorba despre Gala Sus Râmnicul, manifestare care a reunit aproximativ 400 de invitați din rândul tinerilor din Rm Sărat, autorităţilor locale, judeţene, dar şi reprezentanţi ai Guvernului.

Aproximativ 400 de invitati au participat, zilele acestea, la Gala Sus Ramnicul, eveniment organizat de Primăria Rm. Sărat. Directori de scoli, reprezentanti ai Consiliului Local Municipal Rm. Sarat, ai institutiilor subordonate Primariei, ai Politie, conducerea Consiliului Judetean Buzau, dar si un reprezentant al Ministerului Tineretului si Sportului au fost premiati in cadrul evenimentului.

Autoritățile i-au indeamnat pe tineri sa se implice din plin in viata comunitatii locale. Primarul muncipiului Rm Sărat consideră că administratia și comunitatea locală au nevoie de curajul si energia tinerilor. El a dat asigurări că propunerile și opiniile lor vor fi  ascultate si materializate:

Administratorul public al orasului, un sustinator al tinerei generatii, și-a declarat din nou încrederea în puterea și imaginația tinerilor. Municipiul Râmnicu Sărat este al doilea oraș din România care are o Strategie de tineret.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>