Menu

MASTERCHEFI CU EPOLEȚI

Și-au pus uniformele în cui, au luat șorțurile și au trecut la cratiță. Este vorba despre nouă polițiști buzoieni care, împărțiti în trei echipe, au vrut să dovedească astăzi că se descurcă și în bucătărie. Ineditul concurs culinar organizat pentru a sărbători Ziua Poliției a avut și o miză: bucatele de post preparate au fost oferite bătrânilor de la Așezământul pentru persoane vârstnice de la Ulmeni. 

Borș de pește, plachie de pește și salam de biscuiți. Acesta a fost meniul de post ce a trebuit preparat de către cele trei echipe de politisti buzoieni, care au reprezentat Poliția municipală Rm. Sărat, Serviciul de Acțiuni Speciale și Biroul Poliției de Proximitate Buzău. Cu experiență sau nu în ale gătitului, concurenții au răspuns prompt provocării și au trecut imediat la cratiță.

Cele trei echipe au reușit să termine preparatele, gătite după propriile rețete, după aproximativ două ore. Gata pregătite, mâncărurile au fost prezentate și degustate de un juriu cu experiență. Bucatele câștigătoare, cele ale echipei Serviciului de Acțiuni Speciale, au fost donate azilului de bătrâni de la Ulmeni, aparținând Fundației creștine „Sfântul Sava”.

Tot pentru a veni în sprijinul bătrânilor, alţi poliţişti buzoieni au sădit răsaduri și au plantat seminţe de roșii pe un teren ce aparţine aşezământului de la Ulmeni, oferite de Staţiunea de Cercetare și Dezvoltare Legumicolă Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>