Menu

PACHETE DE PAȘTE

Sărbători mai bogate pentru familiile sărmane din Rm. Sărat! Primăria va acorda și în acest an, de Paște, pachete cu alimente unui număr de 200 de familii nevoiașe. Din pachetele ce vor fi distribuite persoanelor singure și familiilor cu mulți copii nu vor lipsi alimente de bază și câteva bucate tradiționale.

Și în acest an, de Paște, municipalitatea din Rm. Sărat va acorda pachete cu alimente familiilor sărmane. Potrivit reprezentanților Direcției de Asistenţă Socială, ca și în anii trecuți, vor fi oferite celor nevoiași aproximativ 200 de pachete cu alimente:

Reprezentanții Direcției de Asistenţă Socială îi sfătuiesc pe cetățenii care cunosc familii sau persoane aflate în situații dificile să informeze din timp instituţia, pentru a le fi efectuate anchete sociale în vederea acordării unor ajutoare alimentare.

Ca în fiecare an, din pachetele ce vor fi distribuite persoanelor singure și familiilor cu mulți copii nu vor lipsi alimente de bază și câteva bucate tradiționale: ouă roșii, drob și cozonac.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>