Menu

Social
AFACERI INFLORITOARE

vlcsnap-2015-03-03-19h14m49s165    Primavara nu infloresc doar ghioceii, zambilele ori lalelele, ci si afacerile florarilor. Cel putin la Rm. Sarat, de 1 martie, comerciantii au avut vanzari mari, care le-au adus un profit pe masura zilei de martisor. Pentru Ziua Femeii, unele florarii vin in intampinarea clientilor si cu livrari la domiciliu.

De 1 martie a fost forfota mare in florarii. Domnii au fost principalii clienti pentru ca au vrut sa le ofere flori proaspete si parfumate celor mai importante femei din viata lor. Daca in anii trecuti, in prima zi de primavara, pretul florilor crestea peste noapte, de data aceasta preturile au ramas neschimbate. Cu o oferta diversa si adaptata fiecarui buzunar, comerciantii au avut vanzari nesperat de mari. Si pentru ca se apropie Ziua Femeii, unele florarii vin in intampinarea clientilor grabiti cu o solutie comoda pentru alegerea buchetului perfect de flori. Pe comanda, florariile fac livrari la domiciliu.

La Rm. Sarat, un fir de frezie costa 4 lei, unul de lalelea 3 lei, iar zambilele se vand cu 4 lei firul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>