Menu

„CUPA PRIMĂVERII”

Handbalul a fost rege în acest weekend la Rm. Sărat. Este vorba despre prima ediţie a Cupei Primăverii la handbal feminin, competiție găzduită timp de trei zile de Sala Municipală „Vasile Stefan”. La start s-au înscris şapte echipe, iar câștigătoarea turneului a fost echipa Corona Braşov.  

Prima editie a Cupei Primăverii la handbal feminin, competitie organizata de CSM Rm. Sarat a reunit 7 echipe din țară. Orașul gazdă. Rm. Sărat a fost reprezentat de echipa de handbal junioare 4, echipă infiintata in 2017 de catre Florentin Preda. În final,  jucătoarele din Rm Sărat s-au clasat pe locul 5. Competiția a fost câștigată de Corona Brasov.

Evenimentul sportiv a fost organizat cu sprijinul Primăriei Rm. Sărat. Inițiatorii competiției speră ca acest turneu sa continue si sa devină o tradiţie pentru sportul din Rm. Sărat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>