Menu

VICTORIE PENTRU PROMOVARE

Încă o victorie prețioasă pentru SCM Gloria Buzău în lupta pentru promovarea în liga a 2-a. Buzoienii s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Sporting Liești și au reușit să-și păstreze astfel avantajul de 5 puncte faţă de Oţelul Galaţi. Următorul meci al jucătorilor lui George Timiş este un veritabil derby al seriei întâi a Ligii a 3-a. Gloria Buzău întâlnește pe teren propriu chiar pe Oțelul Galați, iar în cazul unui succes este ca și promovată în Liga a 2-a.

Jucătorii de la SCM Gloria Buzău au obținut o victorie importantă, în etapa a 18-a, din Liga 3. Ei s-au impus în deplasare, la Lieşti, cu scorul de 2 la 0 şi au reușit să-și păstreze astfel avantajul de cinci puncte faţă de Oţelul Galaţi. Fotbaliștii buzoieni au condus disputa încă de la început, fapt ce reiese din numărul de ocazii înregistrate la poarta adversă. Gazdele au replicat pe finalul primei reprize însă Ionuţ Gurău a dominat propria-i suprafaţă de pedeapsă la centrările repetate ale acestora. Repriza secundă a decis soarta partidei, prin golurile înscrise de buzoieni prin Moussa Konate – în minutul 68 și Cristian Danci – în minutul 89. Buzoienii s-au impus în fața unui adversar mai mult decât incomod, iar sâmbătă, 23 martie, de la ora 15:00, vor întâlni, în fața propriilor suporteri, formația Oţelul Galaţi, într-un veritabil derby al seriei întâi a Ligii a 3-a.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>