Menu

DIN REDACȚIE, ÎN POLIGON

Timp de o oră, jurnaliștii buzoieni au abandonat astăzi scrisul, filmările și documentările, pentru a se întrece în cadrul Cupei Presei la Tir, competiţie organizată de Inspectoratul de Poliție Buzău. Cu ocazia Zilei Poliției Române, jurnaliștii au fost provocaţi să nimerească ţinte aflate la o distanţă de 15 de metri. Câștigătorii au primit diplome, dar și bilete la teatru.

Concursul de tir organizat de polițiști s-a bucurat și anul aceasta  de un mare interes printre jurnaliştii buzoieni. Dotaţi cu pistoale de tip Carpați, reprezentanţii presei locale au fost provocaţi să nimerească ţinte aflate la o distanţă de 15 de metri.

Printre premianți s-a numărat și un reprezentant al Trustului Media TVSat. Prezentatoarea Jurnalului TVSat, Alina Răducan Suditu, a ocupat locul 3 în competiția dedicată fetelor.

Înainte de concursul de tir, luptătorii trupelor speciale ale Poliției au arătat cum se pregătesc pentru intervențiile la care sunt solicitați.

La final, câștigătorii au primit din partea polițiștilor diplome, dar şi bilete de spectacol la Teatrul “George Ciprian” din Buzău. Competiția de tir s-a organizat cu ocazia Zilei Poliției Române.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>