Menu

DOI RĂNIȚI DUPĂ O MANEVRĂ GREȘITĂ

Grav accident rutier, ieri după-amiază, pe șoseaua de centură a municipiului Buzăul. Nu mai puțin de trei mașini au fost implicate iar două persoane au fost rănite și au ajuns la spital, pentru ingrijiri. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, vinovat de producerea accidentului ar fi un șofer de 29 de ani, din Buzău, care ar fi vrut să se întoarcă fără sa se asigure.

Un teribil carambol a avut loc ieri după amiază pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. În timp ce se deplasa cu un autoturism de la Focșani către București, un buzoian de 29 de ani ar fi vrut să se întoarcă, iar odată ajuns cu mașina pe contrasens a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un băcăuan de 20 de ani.  Din impactul violent, mașina băcăuanului a ricoșat într-un alt autoturism condus către București de un bărbat de 43 de ani, din comuna buzoiană Grebănu.

În urma accidentului, șoferul de 29 de ani și un adolescent de 15 ani, pasager în mașina bacăuanului, au suferit leziuni și au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Polițiștii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal și continua cercetările.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>