Menu

 ÎNCĂ O VICTORIE CATEGORICĂ

Gloria Buzău rămâne singura echipă neînvinsă din primele trei ligi de fotbal din România. Sâmbătă, la Uricani, fotbaliștii buzoieni s-au impus, din nou categoric, cu scorul de 5-1 în fața formației Știința Miroslava. Gloria conduce prima serie a Ligii a 3-a la fotbal cu un avans liniștitor de 8 puncte.

Încă o victorie a jucătorilor de la SCM Gloria Buzău în cadrul Ligii a 3-a. De această dată, fotbaliștii lui George Timiș s-au impus cu scorul de 5-1, în deplasare, pe Stadionul Uricani, în fața formației Știința Miroslava. La fel ca şi în tur moldovenii au deschis repede scorul, prin Dodan, în minutul 7, însă „roş-albaştrii” şi-au revenit și au  marcat de trei ori până la pauză prin Truţă – min. 21, Calu – min. 32 şi Chipirliu – min. 44. Şi în repriza secundă Gloria a dominat şi înscris în două rânduri plasa porţii adverse, prin Mihalache în minutele 60 şi 65. Astfel, Gloria Buzău este neînvinsă după 20 de etape, acumulând 53 de puncte, în timp ce Oțelul Galați, care a câștigat acasă, scor 1-0, cu formația Bucovina Rădăuți, a acumulat 45 de puncte. În etapa 21 a Ligii 3, seria 1, ,,roș-albaștrii” îi vor întâlni în fața propriilor suporteri pe fotbaliștii de la CSM Paşcani. Partida se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, cu începere de la ora 17:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>