Menu

MOTOCICLIȘTI, IMPLICAȚI ÎN ACCIDENTE

Accident grav sâmbătă seară, pe Drumul Național 1B, Buzău – Ploiești, la Săhăteni. Evenimentul, soldat cu rănirea unui motociclist de 59 de ani s-a produs la câteva ore după alt un accident produs pe drumul european 85, la Poşta Câlnău, căruia i-a căzut victimă tot un motociclist.

Un accident grav în care au fost implicate o maşină şi o motocicletă a avut loc, sâmbătă seară, pe Drumul Național 1B, Buzău – Ploiești, la Săhăteni. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 19.00, când un bucureştean de 20 de ani, care circula din direcţia Ploiești către Buzău, ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi ar fi intrat în coliziune cu un motociclist de 59 de ani din Mizil. Impactul s-a soldat cu rănirea motociclistului, acesta fiind preluat de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu câteva ore mai devreme, un alt accident în care a fost implicat un alt motociclist s-a produs pe șoseaua europeană 85, în comuna Poşta Câlnău. În acest eveniment au fost implicate două maşini şi o motocicletă. Polițiștii au constatat că un motociclist de 25 de ani, din judetul Brăila, care circula spre Râmnicu Sărat, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat  în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Ruşeţu. Impactul violent s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului, care a fost resuscitat la faţa locului. Răni grave au suferit și conducătorul auto şi pasagerul din dreapta din autoturism, un tânăr de 27 de ani din Brăila. Cei trei au fost preluaţi de ambulanţă, pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Deoarece se afla în stare foarte gravă, motociclistul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Polițiștii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>