Menu

ÎNDEMNAȚI SĂ INTRE ÎN POLITICĂ

Este momentul ca buzoienii nemulțumiți de modul cum a fost guvernată țara în ultimii 30 de ani, să participe activ la viața politică. Este îndemnul lui Vlad Botoș, unul dintre candidații Alianței 2020 USR PLUS la alegerile pentru Parlamentul European. Aflat la Buzău, politicianul a anunțat că la alegerile locale de anul viitor, toate municipiile, orașele și comunele din județ vor avea candidați la primării din partea USR.

Prezent în weekend la Buzău, la o întâlnire cu membri și simpatizanți ai USR, Vlad Botoș, candidat al alianței 2020 USR – PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, i-a îndemnat  pe buzoieni să se implice direct în viața politică, dacă vor cu adevărat o schimbare în bine pentru ei și copiii lor.

Vlad Botoș a anunțat că, începând din acest an, USR va avea filiale în toate orașele și comunele din județul Buzău. De altfel, la alegerile locale de anul viitor, Uniunea Salvați România va avea candidați la toate primăriie din județ.

Alianța 2020 USR PLUS a prezentat o listă completă de 43 de candidați la alegerile europarlamentare din 26 mai. Lista este deschisă de Dacian Cioloș, liderul PLUS, urmat de Cristian Ghinea, de la USR, Dragoș Pîslaru , de la PLUS și Clotilde Armand, USR. Vlad Botoș, în vârstă de 33 de ani, se află pe poziția cu număr 7.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>