Menu

MECIURI DE FOC

Jucătorii de la Handbal Club Buzău vor avea parte de un program infernal in play-out, unde fiecare dintre cele zece meciuri se va juca cu intensitatea unei finale. Jucătorii buzoieni încep cu doua deplasari consecutive, la Fagaras si Cluj, apoi vor evolua pe teren propriu in etapa a 3-a cu CSM Bacau. La finalul turneului, ultimele doua clasate retrogradeaza direct, in timp ce alte doua vor merge la baraj.

Meciuri de foc în play-out-ul Ligii naționale de handbal masculin. Handbal Club Buzau 2012 este gata de lupta pe durata celor zece etape din play-out, turneu în care va intra cu 2 puncte. Adversarii pe care ii vor intalni buzoienii pleaca cu urmatorul punctaj: Minaur Baia Mare 5 puncte, CSU Suceava 4, CSM Fagaras 3, CSM Bacau un punct și U Cluj, zero puncte. Handbalistii buzoieni vor evolua la Fagaras, pe 6 aprilie, in debutul turneului play-out care va decide mentinerea in primul esalon. Handbal Club Buzau 2012 va juca tot in deplasare si in etapa cu numarul 2, 17 aprilie la Cluj, dupa care urmeaza prima partida pe teren propriu, 24 aprilie cu CSM Bacau. La finalul turneului, ultimele doua clasate retrogradeaza direct, in timp ce alte doua echipe vor merge la baraj.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>