Menu

CUPĂ EUROPEANĂ LA RAFTING

Orașul Nehoiu a găzduit, în weekend, pe râul Buzău, a doua ediție a „Rafting Euro Cup Romania”, eveniment organziat de Mareș Outdoor Events, în parteneriat cu Primăria Nehoiu și Federația Internațională de Rafting. La competiție au participat 15 echipe din România, Marea Britanie, Serbia și Bulgaria. Câștigătoarea ediției din acest an a fost o echipă din Serbia.

Raftingul este un sport din ce în ce mai popular printre români. În ultimii ani, râul Buzău, în zona Nehoiu, a devenit un loc ideal pentru pasionaţii acestui sport. Motivul este simplu: în aval de barajul de la Siriu apa curge mai repede, fiind pompată din turbine, oferind cele mai tari senzaţii pentru pasionaţii de rafting. Acesta este motivul pentru care, în perioada 30 – 31martie, aici a avut loc Rafting Euro Cup Romania”, ”eveniment organziat de Mareș Outdoor Events și Grind Prod, în parteneriat cu Federația Internațională de Rafting. La start s-au aliniat 15 echipe, 11 masculine și patru feminine. Echipa câștigătoare a „Rafting Euro Cup Romania”, ediția a II-a,  este Team ”Vir” din Serbia, iar echipa care va reprezenta România la mondialele din Australia este Mareș Outdoor Events. Reprezentanta orașului gazdă, Rafting Club Nehoiu, a încheiat competiția pe locul 5 în clasamentul general. Sezonul de rafting pe râul Buzău, în zona Nehoiu – Pătârlagele, va continua până în luna noiembrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>