Menu

NOI SUCCESE

Noi succese pentru Serena Jantea, la concursurile de tenis de masă din acest an. Râmniceanca a obținut numeroase premii și medalii atât la Openul Ungariei, cât și la Campionatul Naţional pe echipe juniori 3 şi Concursul Internaţional ”Cupa Bistriţei”.

Serena Jantea își confirmă și în acest an valoarea. Sportiva din Rm Sărat a bifat déjà medalii si premii importante la  competitiile nationale si internationale la tenis de masa la care a participat. Recent ea a cucerit locul 3 în proba individuală la Concursul International Cupa Bistritei ”In memoriam Gheorghe Bozga”, competitie la care au participat sportivi din opt tari. Serena a concurat atât în proba individual cât și în cea pe echipe.

Sportiva din Rm Sărat a reuși clasări foarte bune și la Openul Ungariei dar si la Campionatul National pe echipe juniori 3.

Serena Jantea are 11 ani, este elevă a Scolii Gimnaziale nr. 1 din Rm. Sarat si este legitimata la SCM Buzau. In curand, tenismena va participa la Campionatul National de la Timisoara, dar și la Openul Cehiei si Openul Croatiei.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>