Menu

TEATRU, MUZICĂ, DANS ŞI APLAUZE

Teatru, muzica, dans si ropote de aplauze. Cam așa poate fi descrisă atmosfera de la spectacolul Teatrului de Revista pentru copii “Nepotii lui Tanase” care a avut loc, ieri, la Centrul Cultural “Florica Cristoforeanu” din Rm. Sarat. Din distributia spectacolului a făcut parte si ramniceanca Maria Ilie, care a interpretat rolul ingerasului.

Teatrul de Revista pentru copii “Nepotii lui Tanase” a fost aplaudat la scenă deschisă ieri la Rm Sărat. Spectacolul, o inedită premieră artistică, i-a fermecat în special pe copii, iar jocul scenic si vocile micilor artisti a încântat întrega asistență.

“Nepotii lui Tanase” este primul spectacol de revista pentru copii din istoria teatrului romanesc.

La punerea în scenă a momentului artistic au contribuit nume importante din industria de divertisment din România. Din distributia spectacolului a făcut parte si o eleva din Rm. Sarat, Maria Ilie.

Maria Ilie are 6 ani, este eleva a Scolii Gimanziale nr. 1 din Rm Sărat si a reuși performanțe răsunătoare pe scenele pe care a evoluat. Ea are déjà în palmares numeroase premii la festivalurile si concursurile muzicale la care a participat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>