Menu

UN NOU TEST

Un nou test pentru SCM Gloria Buzău în liga a 3-a la fotbal. Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu, mâine, 6 aprilie, începând cu ora 17:00, formaţia CSM Paşcani, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a din Seria l.

Deși au trecut cu brio de cele cinci etape de foc de la începutul returului, jucătorii buzoieni sunt deciși să-și adjudece toate cele 3 puncte și să mai facă un pas către Liga a 2-a. De altfel, noul obiectiv al echipei este câștigarea a 9 puncte din următoarele 3 meciuri. Suporterii Gloriei sunt așteptați în număr cât mai mare pe stadionul din Crâng pentru a-și susține echipa favorită, intrarea fiind liberă. La derby-ul dintre SCM Gloria Buzău și Oțelul Galați, încheiat cu victoria ,,roș-albaștrilor”, peste 6000 de spectatori au fost prezenți alături de echipa din Crâng. În prezent, Gloria Buzău conduce detașat în clasamentul seriei întâi a Ligii a 3-a de fotbal, cu 8 puncte avans față de următoarea clasată, Oțelul Galați.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>