Menu

REGULI NOI PENTRU PARCĂRILE DE REȘEDINȚĂ

De anul viitor, fiecare apartament din Rm. Sărat va avea la dispoziție un singur loc de parcare, indiferent de numarul familiilor sau al autoturismelor deținute de proprietarii locuinței. Această reglementare este cuprinsă în noul regulament pentru atribuirea parcărilor de reședință, ce va fi propus spre aprobare Consiliului Municipal. Potrivit aceluiași regulament, pentru proprietarii care solicita mai multe locuri de parcare se va lua in calcul varianta licitatiei. 

De anul viitor municipiul Rm Sărat va avea un nou Regulament de functionare si organizare pentru parcarile de resedinta din municipiu. Regulamentul a fost realizat de Acvaterm Rm. Sarat, societatea care se ocupa de gestionarea parcarilor din oras, și va fi supus aprobării Consiliului Local Municipal. Potrivit actului, fiecare apartament din Rm Sărat va avea la dispoziție un singur loc de parcare, indiferent de numarul familiilor sau al autoturismelor deținute de proprietarii locuinței. De asemenea, în cazul proprietarilor care solicita mai multe locuri de parcare se va lua in calcul varianta licitatiei. Regulamentul va fi supus dezbaterii publice pe site-ul Primariei Rm. Sarat, iar cetatenii sunt sfătuiți să-si exprime opinia cu privire la modificări dar și facă propuneri.

În primă fază, societatea Acvaterm Rm. Sărat va raspunde tuturor solicitarilor primite din partea cetatenilor si va acorda cate un loc de parcare pentru fiecare apartament. Locurile ramase nealocate vor fi scose la licitatie, dar vor avea valabilitatea doar in anul calendaristic respectiv. Reprezentanții Acvaterm Rm. Sarat precizeaza ca procedura va fi aplicată în fiecare an, pentru a da posibilitate tuturor ramnicenilor sa beneficieze de un loc de parcare:

In prezent, în Rm Sărat sunt marcate si date in folosintă peste 2600 de parcari de resedintă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>