Menu

UN NOU EȘEC

Un nou eșec pentru jucătoarele de la SCM Gloria Buzău în Liga națională de handbal feminin. Handbalistenele antrenate de Romeo Ilie au fost învinse clar în deplasare de SCM Criova cu scorul de 32 la 28. Pentru buzoience este a 4-a înfrângere consecutivă în Liga Florilor.

Eșec după eșec pentru pentru jucătoarele de la SCM Gloria Buzău în Liga națională de handbal feminin. Buzoiencele pregatite de Romeo Ilie s-au intors cu tolba goala si de la Craiova, unde au cedat cu scorul de 28-32, 13-15 la pauză. Pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, acesta este al 4-lea esec consecutiv in Liga Florilor, unde nu au mai luat puncte din luna februarie. În etapa urmatoare, jucătoareloe buzoiene  vor juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. Cele doua formații se vor intalni duminica, 14 aprilie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>