Menu

PACHETE DE PAȘTE

Sarbatori mai bogate pentru familiile sarmane din Rm. Sarat! Primaria va acorda si in acest an, de Paste, pachete cu alimente unui numar de 200 de familii nevoiase, valoarea unui pachet fiind de 100 de lei. Pachetele vor fi distribuite de reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala în Săptămâna Mare.

Si in acest an, de Paşte, 200 de familii nevoiase din Rm. Sarat vor primi pachete cu alimente. Consiliul Local Municipal a aprobat deja lista de beneficiari, precum si alocarea sumei de 20.000 de lei de la bugetul local, bani necesari pentru acordarea pachetelor. Din pachetele ce vor fi distribuite persoanelor singure și familiilor cu multi copii nu vor lipsi alimente de bază și nici bucate tradiționale.

Pachetele cu alimente vor fi distribuite la domiciliul beneficiarilor de catre reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala chiar in Saptamana Mare.

Valoarea unui pachet este de 100 de lei, iar toți beneficiarii trebuie să respecte o condiție impusă acum 3 ani: primesc astfel de pachete doar cei care nu au datorii la bugetul local.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>