Menu

ÎNTÂRZIERE CAUZATĂ DE RESTRICȚII

Cu două săptâmani înainte de Paste, la Rm. Sarat, nu există un spatiu special amenajat destinat sacrificarii si comercializarii carnii de miel. De vină ar fi Directia Sanitar Veterinară Buzau care nu a transmis o informare oficială cu privire la conditiile si punctele de comercializare si sacrificare a mieilor.

Amenajarea unui spatiu special destinat sacrificarii si comercializarii carnii de miel întârzie, în acest an, la Rm Sărat. De vină ar fi Directia Sanitar Veterinară Buzau care nu a transmis o informare oficială cu privire la conditiile si punctele de comercializare si sacrificare a mieilor. Reprezentanții de la Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat precizeaza ca au inaintat atat solicitari scrise, cat si verbale institutiei judetene, dar deocamdata nu au primit niciun raspuns.

Reprezentanții Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat cred că întârzierea se datorează pestei porcine africane, care ar fi impus anumite restrictii și în privința sacrificării mieilor in aceasta perioada. De altfel, in ultimul an, in Oborul de la marginea orasului nu s-a comercializat niciun animal.

In fiecare an, Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat a primit informari precise din partea Directiei Sanitar Veterinare Buzau cu privire la conditiile si punctele de comercializare si sacrificare a mieilor pe raza municipiului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>