Menu

SINUCIDERE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER

Dramă teribilă la marginea muncipiului Buzău. Un cetățean austriac a fost găsit spânzurat, ieri după-amiază, sub podul de la Mărăcineni, peste râul Buzău. Bărbatul locuia la iubita sa, la Mărăcineni, iar la vară urma să se căsătorească cu aceasta. Cadavrul a fost zărit de un lucrător la un garaj din apropiere, care a sunat la 112.

Un cetățean austriac și-a pus capăt zilelor, luni după-amiază, spânzurându-se sub podul de la Mărăcineni, peste râul Buzău. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, pe nume Rudolf Heinz, locuia la iubita sa, la Mărăcineni, iar duminică seară, după o ceartă, ar fi plecat de acasă. Iubita acestuia susține că nu a mai știut de el până în după-amiaza zilei de ieri, atunci când poliția i-a descoperit trupul atârnând de podul de la Mărăcineni.

În urmă cu două săptămâni, cei doi petrecuseră într-un club, alături de prieteni, și nimic nu prevestea gestul bărbatului. În locul unde s-a aruncat în gol, bărbatul a lăsat un bilet de adio redactat în limba germană. Cu puțin timp înainte ca el să se arunce în gol, cu lațul de gât, a fost văzut plimbându-se pe pod, cu o funie în mână.

Cadavrul atârna chiar la jumătatea podului, spânzurat cu o frânghie lungă de aproximativ șase metri. Trupul bărbatului a fost observat de un lucrător de la un garaj din apropiere, care a sunat la 112.

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și SMURD, operațiunea de coborâre a cadavrului fiind destul de dificilă. Pompierii au fost nevoiți să traverseze cu barca un braț al râului, după care colegii lor de pe pod au coborât funia cu trupul inert. Anchetatorii vor reface filmul sinuciderii pentru a stabili toate detaliile cumplitei tragedii. Bărbatul născut în Viena locuia la iubita sa, cu peste 20 de ani mai tânără, din comuna Mărăcineni, iar pe 27 iulie cei doi urmau să aibă nunta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>