Menu

CA ȘI PROMOVAȚI

SCM Gloria Buzău a rezolvat în mare măsură ecuația promovării în liga a 2-a de fotbal. Jucătorii antrenați de George Timiș s-au impus cu 6-0 în partida susținută ieri împotriva formației Sănătatea Dărăbani și s-au distanțat la 13 puncte în fruntea clasamentului. Buzoienii mai au nevoie de o sigură victorie pentru a-și asigura matematic promovarea în Liga a 2-a.

Etapa intermediara de ieri, 10 aprilie, din Liga 3 de fotbal a clarificat lupta pentru promovarea în esalonul secund, cel puțin în seria întâi. SCM Gloria Buzau s-a impus categoric, cu 6-0, in deplasarea de la Darabani, in timp ce Otelul Galati a fost invinsa pe teren propriu de Somuz Falticeni. Astfel, cu 59 de puncte acumulate dupa 22 de etape, SCM Gloria se distanteaza la 13 puncte in fata celor de la Galati. Elevii lui George Timis au obtinut sapte victorii consecutive in tot atatea etape din retur si se pregatesc pentru meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt care a remizat la Rm. Sarat. Intr-o alta intalnire de interes, disputată ieri, Metalul a jucat in Crang cu Foresta Suceava si a incheiat la egalitate partida, 1-1, buzoienii reusind sa egaleze in finalul meciului din 11 m.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>