Menu

NUME NOU PENTRU ȘCOALĂ

Din toamnă, Școala Gimnaziala Nr. 2 din Rm Sărat va purta numele lui Gheorghe Vernescu. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Local Municipal în semn de recunostinta pentru cel care si-a donat proprietatea pentru infiintarea unei scoli de fete in municipiul Rm. Sarat, in urma cu 127 de ani.

Începand cu anul scolar viitor, Școala Gimnaziala Nr. 2 din Rm Sărat va avea o nouă titulatură. Unitatea de învățământ va purta  numele lui Gheorghe Vernescu, jurist si om politic roman, care a donat Primariei Rm. Sarat proprietatea sa din oras cu scopul de a infiinta aici o scoala de fete.

Procedurile de atribuire a noii denumiri a Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Rm Sărat vor fi întocmite de către conducerea unității de învățământ.

Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Rm. Sarat a fost infiintata in urma cu 127 de ani. În prezent, în unitatea de învățământ functioneaza atat școala gimnaziala, cat si gradinita cu program prelungit nr. 2.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>