Menu

ARUNCĂ GUNOIUL CA SĂ PLĂTEASCĂ ALȚII

Confunda spațiile de depozitare a gunoiului de la Piața Centrală din Rm. Sărat, cu propria ghenă de gunoi. Este cazul mai multor cetățeni care locuiesc în zonă și care aruncă moloz sau deșeuri menajere în rampele de gunoi ale pieței. Din acest motiv, și facturile de salubrizare achitate de Piete, Targuri si Oboare sunt mult mai mari decât ar trebui.

Cetățenii din zona Pietei din Rm. Sarat au găsit o modalitate ușoară de a scăpa de moloz sau de resturile menajere: le aruncă la rampele de gunoi ale pieței. Este și motivul pentru care facturile de ridicare a gunoiului sunt foarte mari, deoarece Piețe Târguri și Oboare plătește în funcție de cantitatea de deșeuri ridicată de firma de salubrizare.

Desi patrulează în permanență în zonă, polițiștii locali nu i-au depistat încă pe cei care aruncă gunoaiele la rampa Pieței Centrale. Reprezentanții Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat cred că problema s-ar putea rezolva prin instalarea unor camere de monitorizare video în zonă.

Primăria Rm. Sarat a investit in ultimii ani sume consistente în sistemul de monitorizare video a municipiului, multe dintre camerele video fiind amplasate in zona pubelelor de gunoi din municipiu. Cu ajutorul sistemului, autorităţile au reușit  să-i depisteze pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare sau depozitează deşeuri în mod ilegal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>