Menu

S-A SINUCIS DUPĂ O CEARTĂ CU PĂRINȚII

Dramă îngrozitoare într-o familie din comuna Cernătești. Un tânăr de 21 de ani, student la Facultatea de arhitectură din Iași, a fost găsit spânzurat în locuința părinților săi. Băiatul dorea să renunțe la studii pentru a pleca la muncă în străinătate, alături de câțiva prieteni. Băiatul și-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu părinții, care nici nu voiau să audă ca fiul lor să renunțe la studiile universitare.

Tragedie fără margini în comuna Cernătești. Un tânăr de 21 de ani a decis să își pună capăt zilelor după o ceartă aprinsă cu părinții. Totul a pornit după ce băiatul a anunțat, marți seară, că vrea să abandoneze studiile de la Facultatea de Arhitectură din Iași, unde era student în anul doi. El dorea ca la vară să plece la muncă în străinătate, împreună cu mai mulți prieteni. Parinții  nu au fost însă de acord ca băiatul să renunțe la studii, dar nimeni nu s-a gândit că tânărul ar fi putut fi atât de afectat de discuții încât să își pună capăt zilelor.

Miercuri dimineață, baiatul a asteptat ca părinții să plece la serviciu și s-a dus într-o magazie, unde s-a spânzurat de o grindă. Abia după lăsarea serii, tânărul de 21 de ani a fost găsit de părinți fără suflare.

La fața locului a fost chemat de urgență un echipaj de la ambulanță, însă a fost prea târziu ca băiatul să mai poată fi salvat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>