Menu

VICTORIE CATEGORICĂ

Încă o victorie categorică pentru SCM Gloria Buzău în seria întâi a Ligii a 3-a la fotbal. Jucătorii antrenați de George Timiș s-au impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu 6-1, în partida cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț. În etapa următoare, Gloria Buzău va întâlni în deplasare formația CSM Rm. Sărat.  

SCM Gloria Buzău a adăugat încă o victorie în palmares, în cadrul etapei a 23-a din Liga a III-a, Seria I. Elevii lui George Timiș au învins, fără emoții, pe CSM Ceahlăul Piatra Neamț, scor final 6-1. Primul gol a fost înscris de buzoieni, chiar în primul minut de joc prin Andrei Truță, iar 9 minute mai târziu, Bogdan Chipirliu a mai adăugat un gol pe tabela de marcaj. La pauză, disputa s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Gloria Buzău. În repriza secundă, portarul Ceahlăului a mai fost învins de încă 4 ori de fotbaliștii pregătiți de George Timiș, prin golurile lui Mihalache, care a înscris în minutele 47 și 57, și Bogdan Chipirliu, în minutele 67 și 90. Ceahlăul a încercat să-și mai spele rușinea printr-un golul înscris în minutul 61. Prin această victorie, Gloria Buzău se menține fără probleme pe prima poziție, cu 62 de puncte. În următoarea etapă, buzoienii vor juca în deplasare cu CSM Râmnicu Sărat. Meciul va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, la ora 17:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>