Menu

AFACERILE, ÎNTRE PROBLEME ȘI SOLUȚII

Au dezbătut problemele mediului de afaceri, dar și soluții pentru a le depăși. Vorbim despre afaceriști și reprezentanți ai unor firme din Rm. Sărat care s-au întâlnit sâmbătă cu Radu Oprea, ministrul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Discuțiile au vizat disponibilitatea forței de muncă, finanțarea, accesul la materii prime și găsirea unor noi piețe de desfacere.

Discuții extrem de importante pentru mediul de afaceri din Buzău purtate, sâmbătă, la Rm Sărat. Radu Oprea, ministrul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Rm Sărat care s-au finanțat prin programul Start-Up Nation, dar și cu reprezentanți ai unor firme din zonă pentru a dezbate teme relevante pentru dezvoltarea mediului de afaceri local. La întâlnire au participat și reprezentanți ai administrației locale, parlamentari si europarlamentari. Dicuțiile au vizat problemele cu care se confrunta agentii economici din zona Ramnicului, dar și soluții pentru a le depăși.

Prezenta la intalnire, senatorul PSD Liliana Sbîrnea consideră că demararea unor mici afaceri de familie ar fi o solutie pentru dinamizarea economiei locale, dar și pentru bunăstarea cetățenilor orașului. Liliana Sbîrnea este ferm convinsă că prezența la discuții a unor elevi și reprezentanți ai liceelor cu profil tehnologic din municipiu este folositoare tinerilor pentru a intelege dinamica si cererea pietii de munca:

Și primarul municipiului Rm. Sărat Sorin Cîrjan crede că întânirea afaceriștilor cu reprezentantii Ministerului Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat este foarte importantă, deoarece îi va ajuta pe oamenii de afaceri să depășească unele dintre dificultățile cu care se confruntă zi de zi.

La dezbateri au participat si consilierii locali, dar si reprezentanti ai unitatilor de invatamnat din municipiu.

Reprezentanții mediului de afaceri din Rm Sărat speră că autoritățile vor da mult mai multă atenție cadrului economic și perspectivelor sale de dezvoltare prin înlăturarea piedicilor pe care afaceriștii încă le resimt în domeniile lor de activitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>