Menu

SUCCES IMPORTANT

Succes extrem de important pentru SCM Gloria Buzau in partida disputata, duminica, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare in cadrul etapei 22 din Liga Florilor. Dupa patru esecuri consecutive, SCM Gloria Buzau s-a impus cu scorul de 28-24, oaspetele nereusind sa conduca deloc pe durata meciului. Etapa viitoare buzoiencele joaca la Zalau.

Echipa de handbal feminin SCM Gloria Buzău a reușit să obțină o victorie prețioasă în disputa cu băimărencele de la CS Minaur Baia Mare, scor final 28 – 24. Cu Ana Maria Simion în mare formă, buzoiencele au condus în permanență ostilitățile și în minutul 15 scorul era 9-5. Au urmat patru goluri consecutive marcate de băimărence care au egalat, 9-9 în minutul 22. Tot de patru ori la rând au înscris în continuare și handbalistele Gloriei Buzău. Ultimele două reușite ale primei reprize au fost semnate de jucătoarele din Baia Mare, astfel că la pauză SCM Gloria Buzău a condus cu 13-11. Și în repriza secundă handbalistele buzoiene au fost vioara întâi, băimărencele nefiind capabile să întoarcă soarta meciului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 28-24, iar în urma acestui succes SCM Gloria Buzău a acumulat 23 de puncte. Etapa viitoare buzoiencele joacă la Zalău, apoi la Buzau soseste CSM Bucuresti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>