Menu

BUGET DE AUSTERITATE

Buget de austeritate în 2019 pentru Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat. Este și motivul pentru care instituția care administrează piețele din municipiu nu va realiza nicio investiție semnificativă în acest an. S.C. Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat este o institutia publica, aflata in subordinea Primariei, care se finanteaza din venituri proprii.

2019 va fi un an greu pentru S.C. Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat. Cum veniturile realizate și resursele financiare nu sunt deloc substanțiale, instituția care administrează piețele din municipiu va trebui să facă economii serioase și în acest an. Cât despre noi investiții, nici nu poate fi vorba.

În condițiile unui buget de austeritate, reprezentanții S.C. Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat au ca țintă păstrarea patrimoniului existent, dar și a condițiilor de comercializare, astfel încât cumparatorii și vânzătorii să se bucure de conditii cât mai bune.

S.C. Piețe, Târguri și Oboare Rm. Sărat are in administrare atât  Piata Centrala de Legume si Fructe, cât și Piata Industriala si Oborul de la marginea orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>