Menu

 ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE

A treia înfrângere consecutivă pentru jucătorii de la SCM Gloria Buzău în SuperLiga națională de rugby.  Într-un meci disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a XI-a, buzoienii au cedat cu scorul de 36-6 în fața formației CSM Știința Baia Mare. Etapa următoare, buzoienii de la Gloria vor juca, în deplasare, împotriva echipei ,,U” Cluj.

Înfrângere fără drept de apel pentru rugbiștii de la SCM Gloria Buzău în fața formației CSM Știința Baia Mare, într-un meci disputat, sâmbătă, pe teren propriu în etapa a XI-a a SuperLigii. Prima repriză s-a dovedit a fi una echilibrată, încheindu-se 3-8, în favoarea echipei din Baia Mare. Meciul a fost unul dificil pentru buzoieni și prin prisma terenului de pe stadionul „Prințul Ghica” din Parcul Tineretului înmuiat de ploaie cu o seară înainte. În cea de-a doua repriză, buzoienii nu prea au avut vreo șansă de înscrie și băimărenii s-au impus clar, scor final 6-36, pentru CSM Știința. Acesta este a treia înfrângere a rugbiștilor de la SCM Gloria Buzău, după cele suferite cu Timișoara Saracens și Dinamo București. Etapa următoare, buzoienii vor juca în deplasare pe stadionul ,,Iuliu Hațeganu”, împotriva echipei ,,U” Cluj. Partida va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>