Menu

NOI TROFEE

Noi trofee câștigate de către micile dansatoare ale Centrului Cultural “Florica Cristoforeanu” din Rm. Sarat. Este vorba despre membrele grupurilor de dans Cocktail Junior, Senior si Mini Cocktail, care au reușit să impresioneze juriiile concursurilor la care au participat recent și să își adjudece premii importante.

Grupurile de dans Cocktail Junior, Cocktail Senior si Mini Cocktail au fost infiintate in urma cu doi ani si sunt coordonate de Alina Stanciuc. De atunci, micile dansatoare din Rm Sărat au cucerit numeroase premii la concursurile la care au participat. La fel s-a întâmplat, recent, la Concursul Regional de la Tecuci unde grupul de dans Cocktail Junior a câștigat locul I.

Si Grupurile Junior si Mini Cocktail au impresionat juriile concursurilor la care au participat.

In luna mai, grupurile de dans din Rm Sărat vor participa la un concurs judetean si unul national, cele două competiții fiind  organizate chiar pe plan local. De asemenea, in luna iunie, micile dansatoare se vor pregati pentru participarea la doua festivaluri ce se vor desfasura in capitala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>