Menu

VICTORIE CLARĂ

Victorie extrem de clară pentru jucătorii de la Handbal Club Buzău in etapa a II-a din play-out-ul Ligii Naționale de handbal masculin. Buzoienii s-au impus la Cluj, în fața formației Universitatea din localitate, cu scorul de 31-16 și au luat o optiune serioasa in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Jucătorii de la Handbal Club Buzău au invins, ieri, la Cluj, formația Universitatea, in cadrul etapei a II-a din play-out-ul Ligii Naționale si au luat o optiune serioasa in lupta pentru evitarea retrogradarii. Buzoienii s-au impus extrem de clar, cu scorul de 31-16, dupa ce au dominat categoric partida, singura necunoscuta fiind diferenta de pe tabela. Handbal Club Buzau 2012 a inchis conturile inca de la pauza, când tabela arăta déjà 16-7. Festivalul golurilor a continuat in repriza secunda tot cu buzoienii la timona meciului, iar Handbal Club s-a impus la o diferență de 15 goluri. În etapa urmatoare, pe 24 aprilie, Handbal Club va juca la Bacau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>