Menu

ORDINEA PARTIDELOR LA EUROPARLAMENTARE

Biroul Electoral Central a stabilit, ieri, ordinea partidelor pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare din 26 mai. Pe prima pozitie se va regasi partidul de guvernamant PSD, iar pe ultimele pozitii vor fi trecuti candidatii independenti.

Ieri a fost stabilita de catre Biroul Electoral Central ordinea in care vor aparea partidele si candidatii independenti, pe buletinul de vor, la alegerile europarlamentare de la sfarsitul lunii viitoare.

Pe prima poziție de pe buletinul de vot se află PSD, pe a doua este Alianţa 2020 USR PLUS, iar pe a treia Partidul Pro România. Următoarele poziţii sunt ocupate de UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP, Partidul Socialist Român, Partidul Social Democrat Independent, Partidul România Unită, UNPR si Blocul Unităţii Naţionale – BUN.
Ultimele poziții de pe buletinul vor fi ocupate de cele ale candidaților independenți: Gregoriana-Carmen Tudoran, George Nicolae Simion şi Peter Costea.

De la partidul PRODEMO, Biroul Electoral Central a respins candidatura Alexandrei Gafiţa pe motiv că nu are vârsta de 23 de ani împliniţi până în ziua alegerilor. Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în România pe 26 mai.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>