Menu

Social
REZERVARI TIMPURII

vlcsnap-2015-03-04-14h29m05s191   Litoralul romanesc se va transforma si anul acesta de 1 mai in polul distractiei, iar Mamaia, Vama Veche si Eforie vor fi statiunile in care gradul de ocupare va fi de aproape suta la suta. Asta isi doresc si hotelierii care au lansat deja ofertele, iar clientii nu au intarziat sa apara. Pentru prima oara in ultimii ani, turistii au ales sa isi faca rezervare inca de pe acum, mai ales ca hotelierii au decis sa nu modifice tarifele.

Chiar daca nu mai vorbim de o minivacanta, ca in anii trecuti, ci mai degraba doar de un weekend prelungit, turistii sunt hotarati ca si de data aceasta sa dea frau liber distractiei. Si cum preturile nu se vor modifica nici ele, litoralul romanesc pare cea mai la indemana alegere. Iar daca Mamaia vi se pare o statiune cu prea multe fite si pretentii dar si preturi mai piperate, atunci puteti alege Eforie, unde preturile nu trec 120 de lei camera pe noapte, la un hotel de trei stele. De departe insa, cea mai ieftina varianta ramane cazare la cort in Vama Veche. Doar 10 lei costa noaptea de campare, iar daca vreti si confort la o pensiune va puteti caza cu 100 de lei pe noapte. Decizia hotelierilor de a nu modifica preturile se vede deja. Pentru prima oara in ultimii ani rezervarile, depasesc deja pana la aceasta data, 30 la suta.

Cu vacanta de 1 mai hotelierii de la malul marii vor sa dea startul unui sezon care se doreste a fi peste cel de anul trecut. Pe langa turistii romani, anul acesta se asteapta si un numar mai mare de straini, care doresc sa-si petreaca vacanta pe litoralul romanesc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>