Menu

Social
CADOURI FLORALE

vlcsnap-2015-03-04-14h37m53s97   Martie este luna femeilor, dar si a florilor. Daca un cadou este optional si depinde de buzunar, florile, fie ele un buchet simplu sau, dimpotriva un aranjament sofisticat, sunt un mesaj universal. Acesta lucru il stiu si florarii care abia mai fac fata vanzarilor.

Mici si aparent neinsemnate sau dimpotriva imense si exotice, florile sunt in acesta perioada in centrul atentiei. Magazinele de profil dar si tarabele iti iau ochii cu buchete si aranjamente florale pentru toate gusturile. La mare cautare sunt si aranjamentele florale speciale, cum ar fi cele in suport tip carte. Aranjate frumos in astfel de suporturi, florile sunt naturale si rezista mai mult decat cele obisnuite. In plus, nuantele vii au o simbolistica aparte.

Pretul unor astfel de aranjamente florale variaza intre 50 de lei si 150 lei, in functie de complexitate si de …gusturi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>