Menu

 DOAR UN EGAL

Ca și promovată în liga a 2-a, Gloria Buzău a obținut un singur punct în meciul disputant sâmbătă, în deplasare cu CSM Rm. Sărat. Chiar și așa, elevii antrenați de George Timiș conduc detașat în clasamentul seriei întâi a Ligii a 3-a cu 63 de puncte. În următoarea etapă, Gloria Buzău va juca, vineri, tot în deplasare cu CSM Bucovina Rădăuţi.

Gloria Buzău a obținut un singur punct în deplasarea de la Râmnicu Sărat, cu CSM. Disputa cu râmnicenii s-a desfășurat sâmbătă, în cadrul etapei a XXIV-a din Liga a III-a, pe stadionul Olimpia. Primii care au deschis scorul partidei au fost buzoienii, în minutul 26, prin Drăguţ. Bucuria fotbaliștilor Gloriei a durat doar 11 minute, după ce jucătorii de la CSM Rm. Sărat au egalat prin Burlacu. Chiar și după acest rezultat buzoienii sunt în fruntea clasamentului Seriei I, din Liga a III-a cu 63 de puncte. Următorul meci va fi jucat de elevii lui George Timiş, tot în deplasare. Pe 26 aprilie, adică în Vinerea Mare, buzoienii îi vor înfrunta pe fotbaliștii de la CSM Bucovina Rădăuţi, în cadrul celei de-a XXV-a etape, începând cu ora 17:00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>